Microblading – Smukt resultat hos PNNB

Drømmer du om fyldigere eller mere markerede øjenbryn? Hos PNNB er vi specialister i den revolutionerende metode med microblading – en permanent makeup, der ser helt naturlig ud, og som går i ét med dine eksisterende bryn. Er du nysgerrig på microblading? Så læs med her og bliv klogere på metoden og hvad vi kan tilbyde.

Hvad er microblading?

Microblading bruges til at lave naturlige hårstrå-effekter på bryn og giver et hyper-realistisk udseende. Ved behandlingen benyttes et manuelt værktøj med en række meget små nåle for enden. Værktøjet dyppes i pigmentfarve, hvorefter der ridses streger ind i brynene. Microblading er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke i forbindelse med 3D bryn – samtidig får du også mest naturtro resultat.

PhiBrows – for perfekte, symmetriske bryn

Hos PNNB anvender vi PhiBrows teknik, som sikrer optimal symmetri i det færdige resultat. Vi udfører vores behandlinger med sterile engangsartikler værktøjer fra PhiBrows, og pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder.

Vores microblading behandler Mary er certificeret af Branko Babic Microblading Academy. Det er din garanti for, at du er i trygge og kompetente hænder, når du får lavet 3D bryn.

Se vores priser her.

Efterbehandling og holdbarhed

Du skal forvente minimum 1 gang efterbehandling 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15 % af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Aftercare i form af vask og creme udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til artistens rådgivning. Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet, ligesom sved, sol og overdrevet brug af pudder også kan reducere farvens holdbarhed.

Læs mere her

Bestil tid til microblading

Kontakt os endelig på telefon +45 42 20 32 98, hvis du har spørgsmål til 3D bryn, eller hvis du vil booke tid til en behandling. Vi ser frem til at give dig smukke, naturtro bryn med et perfekt og holdbart resultat.

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk