Bryn og vipper på Frederiksberg – Understreg din naturlige skønhed

Leder du efter en klinik med speciale i bryn og vipper centralt i København? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos PNNB kan vi nemlig tilbyde en bred vifte af forskellige behandlinger af høj kvalitet, hvor du er i centrum. Vi tilbyder alt fra øjenvippe extensions til lash lift, og du kan altid regne med en kompetent vejledning, hvor der samtidig bliver lyttet til dine ønsker og behov. Skal du have ordnet bryn og vipper på Frederiksberg? Så er PNNB det sikre valg.

Få perfekte bryn og vipper på Frederiksberg – Øjenvippe extensions

Hos PNNB har vi lavet øjenvippe extensions siden 2001. Vores mange års erfaring er din garanti for et flot og holdbar resultat, som med sikkerhed vil give helt nyt liv til dit ansigt. Få lavet dine bryn og vipper hos os på Frederiksberg og giv dit ansigt mere kant og karakter.

Vi bruger vores egne professionelle produkter til øjenvippe extensions, der alle er ISO 10993-5 godkendte. Hos os er du i sikre og professionelle hænder, og inden hver behandling tager vi en snak omkring de forskellige muligheder. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige typer vipper – i længden fra 6 til 16 mm samt 5 forskellige tykkelser, ligesom der også er mulighed for farvede vipper og glittervipper.

Volume lashes – Bryn & vipper

Drømmer du om fyldigere vipper? Så er volume lashes hos os på Frederiksberg den perfekte løsning. Med volume lashes får du ekstra volume på dine vipper, og som et ekstra plus slipper du for at lægge mascara om morgenen.

Husk! Vi tilbyder også lash lift og lamination i vores klinik i København på Frederiksberg, som holder i helt op til otte uger!

Øjenvippe extensions, volume lashes, lamination & lash lift

Skal vi puste nyt liv i dine bryn og vipper her på Frederiksberg? Så er du meget velkommen til at bestille en tid på +45 42 20 32 98 eller via kontaktformularen her på siden.

Klinikken ligger centralt i København uden alt for meget trafik og med parkeringsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor hos PNNB.

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk