Eyelash extensions på Frederiksberg, nær Valby og Hvidovre

Lange, tætte og buede øjenvipper gør ethvert ansigt smukkere. Hos PNNB anvender vi de nyeste teknikker til at lave flotte øjenvipper med single eyelash extensions, lash lift og brow styling. Vi er alle certificerede lash stylister og har lavet eyelash extensions på Frederiksberg siden 2012.

Hvad er Volume Lashes?

Vores egne eyelash extensions hos PNNB på Frederiksberg kalder vi Volume Lashes. De giver et mere fyldigt look, mere volume og meget mere wauw-effekt. Er du træt af at kæmpe med mascara, der enten løber, klumper eller bare ikke giver dig det fyldige look, du ønsker? Så skal du prøve Volume Lashes fra PNNB på Frederiksberg! Fås i både C- og D-kurver alt efter, om du er til det klassiske eller dramatiske look.

Faux Mink og Real Mink Fur lashes

Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte mink vipper, fremstillet af et fleksibelt nylon (syntetisk materiale). Disse syntetiske vipper fås i alle kurver, længder og tykkelser.

Real Mink Fur Lashes er det blødeste, letteste og mest glamourøse vippelook, der findes.

De er håndlavede af ægte mink og ser helt naturlige ud. Vipperne er sterile og allergivenlige, og der er ikke tilsat kemikalier eller farvestoffer.

Holdbarhed og opfyldning

Dine nye påsatte single eyelash extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer efter påsætningen, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Der frarådes også brug af vippebukker og mascara på dine eyelash extensions, da dette vil nedsætte holdbarheden.

For at beholde disse smukke øjenvipper anbefaler vi en opfyldning ca. hver 3.-4. uge.

Bestil tid til eyelash extensions på Frederiksberg, nær Valby og Hvidovre

Prøv selv, hvad eyelash extensions kan gøre for dit ansigt og dit look. Book tid via telefon på +45 42 20 32 98 eller udfyld kontaktformularen. Vi svarer naturligvis gerne på alle dine spørgsmål om eyelash extensions.

Læs mere om eyelash extensions her – vi ligger også tæt på Vesterbro.

Venlig hilsen PNNB, Frederiksberg.

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk