Eksklusiv skønhedsklinik nær Hellerup – PNNB

Savner du en skønhedsklinik, hvor faglig ekspertise går hånd i hånd med uovertruffen kundeservice og produkter af høj kvalitet? Så hop på toget, cyklen eller bilen og besøg PNNB på Frederiksberg – din personlige og professionelle skønhedsklinik nær Hellerup. Vi tilbyder en bred vifte af skønne behandlinger, der både understreger din personlige skønhed og som giver selvtilliden et boost. Skal vi forkæle dig med en professionel skønhedsbehandling? Læs med her og få flere oplysninger om hvad vi kan tilbyde.

Stress af med en professionel skønhedsbehandling

Når hverdagen er fyldt op med praktiske gøremål og arbejde, kan det være rart at hive en time ud af kalenderen, hvor der er tid til afslapning og personlig forkælelse. Hos PNNB kræser vi om dig fra start til slut, og vi sørger altid for at lytte opmærksomt til dine ønsker og behov. Hvis skønhedsbehandlinger er en smule nyt land for dig, står vi naturligvis altid klar med gode råd og professionel rådgivning – hos os er der plads til alle.

Bred vifte af lækre behandlinger hos din personlige skønhedsklinik nær Hellerup

Hos PNNB kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige behandlinger. Alle behandlinger udføres med stor ekspertise og de bedste produkter, som er med til at sikre et langtidsholdbart resultat. I vores skønhedsklinik glæder vi os blandt andet til at forkæle dig med:

  • Manicure med Shellac
  • Eyelash extensions
  • Farvning af bryn
  • Spray tan

Central beliggenhed med nem adgang

PNNB ligger dejligt centralt på Frederiksberg, og er derfor en skønhedsklinik med nem adgang fra hele Nordsjælland. Du kan parkere foran butikken, ligesom at bussen kører lige til døren.

Giv dig selv en dejlig oplevelse med en skønhedsbehandling hos PNNB. Du kan bestille tid på +45 42 20 32 98 eller via bookingkalenderen her på siden.

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk