Microblading hos PNNB

Efter 2 år, pris ved som et sæt nye bryn

Hos PNNB, anvender vi Phibrows teknik og symmetrien bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet. Vi udføres vores behandlinger med sterile engangsartikler værktøjer fra Phibrows, og det microblading pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder. Derfor kan vi sikkre dig at du får den hygiejne og kvalitet som der skal være for at få det perfekt bryn.

Hos PNNB er Mary certificeret af Branko Babic Microblading Academy. Mary har en lang række uddannelse i forskellige område i skønhedsbranche og akademi område som hun bruger i at udføre hendes behandlinger for bedste holdbar og kvalitet i at lave permanent make up.

PNNB salonen under med Mary som phiBrows artister er markeret på PhiBrows World Map med et hvidt PHI tegn. Det vejleder kunder om hvor det er sikkert i at få lavet deres 3D bryn/microblading bryn henne i hele verden.

Phibrows teknikker er også det smukkeste arbejde i hele verden indenfor microblading, hvilket i høj grad afspejles i Branko Babics elevers arbejde.

Microblading bruges til at lave naturlige hårstrå-effekter på bryn. Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for at opnå hyper- realistisk udseende. Ved microblading benyttes et manuelt værktøj med en række med meget små nåle for enden. Værktøjet dyppes i pigmentfarve, hvorefter der ridses streger ind i brynen. Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Hvordan er farven på brynene?

Hos PNNB, vælger vi den farve som passer helt naturligt til din egen hår farve, så får du 100% naturlige resultat på dine bryn. Vi anvender kun Phibrows bryn farver, som er lavet specielt for hver hårtyper, som f.x en bestemt farve for dem med lyst hår, mørkt hår, brunette eller er Asiatiske og Arabiske m.m.

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Det er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Du skal forvente minimum 1 gang efterbehandling efter den første gang. Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Ved efterbehandlingen rettes evt. pigmenttab efter opheling. Det er normalt, at nogle af stregerne har taget mere imod pigmentfarven end andre. Jeg vil altid anbefale, at du vælger at komme til minimum én efterbehandling. Nogle andre kan dog have brug for flere efterbehandlinger. Derfor har vi valgt ikke at sælge behandlingerne som en samlet pakke. Vi lader det derfor være op til kunden om vedkommende ønsker 1 eller 2 efterbehandlinger, og betaler derfor særskilt for hver enkelt behandling.
Man skal dog ved alle permanent makeup påregne, at skulle have 1-2 efterbehandlinger.
Antallet af efterbehandlinger afhænger bla af hudtype, immumforsvar, livsstil m.m.

Hvordan er smerten under behandlingen?

Smerten under behandlingen er individuelt. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Hos PNNB, anvender vi bedøvelse I form af vådservietter, som er lagt om på brynene i10min under behandlingen. Det har hjulpet mange for at ikke kunne får smerte under behandlingen.

Hvordan forgår heling på det nye bryn?

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til artistens rådgivning, fordi hvis du ikke gør, så du kan miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

Hvornår skal jeg forvente en genopfriskning af mine bryn?

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det ca 6 måneder.

Book altid en konsultation med artisten før behandlingen, hvis du:

– Har problematisk hud
– Har alvorlige sundhedsproblemer
– Brug af medicin.
– Har gammel permanent make-up på dine øjenbryn.

Blive fortrolig med og sæt dig grundigt ind i helingsprocessen og aftercareforløbet, før behandlingen.

HUSK Microblading er et 100 procent håndværk, artisten styrer alt manuelt, lige fra dybde i hud til design, der er ikke 2 artister der er ens, og har samme tilgang til design, du skal vælge hvem der er korrekt for dig.

Vi behandler ikke:

 • Gravide
 • Ammende
 • Solbrændt hud
 • Klienter med hudsygdomme ( herunder også svær acne)
 • Ved brug af medicin eller allergi SKAL dette oplyses til behandler, inden behandling kan finde sted.
 • Ved arvæv og gammel PMU foretages der ikke behandling uden forudgående consultation.

Ring til os for at høre mere hvorfor.

Behandlinger – aftercare og forventninger

Aftercare
At overholde aftercare er ca 70% af resultatet, det er derfor vigtigt, at følge denne til punkt og prikke.
Overholder man ikke denne, kan man ikke holde sin behandler ansvarlig for resultatet.

Forventninger
Hvad kan du forvente af din permanente makeup og hvor længe holder det?

Når man lige har fået lavet sin Permanente makeup, er farven kraftig og ved 3D Hairstrokes er hairstrokes meget skarpe, det kan i ophelingsfasen se meget ekstremt ud.

Derfor kan man efter opheling føle, at man har mistet al farve, dette er der flere årsager til:

 • Farven aftager med ca 50%
 • Der vokser ny hud udover det behandlede område, Dvs farven ligger nu UNDER huden.
 • Det er fuldstændig normalt, at ens immumforsvar afstøder noget pigment, især ved første behandling.
 • Vi afstøder ca 500000 hudceller HVER dag, en kombination af, at pigmentet er placeret i epidermis, og pigmenter til permanent makeup er lavet til, at forsvinde, vil ens permanente makeup med tiden fade.
 • Din livsstil spiller også en rolle, overdrevet brug af pudder, sol, medicin, frugtsyrebehandlinger, Retinol A cremer, er al sammen med til at påvirke din permanente makeup.

Holdbarhed

Alle permanent makeup skal opfriskes ca 1 gang årligt, hairstrokes/3D i særdeleshed.

På denne måde sikrer du dig det bedste resultat.

Når der refereres til, at Permanent makeup holder eks.vis 2-5 år, er det en sandhed med modifikationer.

Det er korrekt, at der sidder farve rester i 2-5 år, men man kommer altså ikke udenom, at skulle genopfriske sin permanente makeup ca 1 gang årligt.

 

3D bryn hos Nanna/ Beautybybella

Hybrid bryn : 

mix af hairstrokes & skygge effekt til dig der ønsker naturlige bryn med lidt ekstra defination , kant og fylde. Denne teknik givere et mere fyldigt, markeret og fuldendt look end kun hairstrokes.

Powderbrows 

Tidens mest populære valg, da denne teknik passer til ALLE typer hud
Ombre : betyder at det fader ind mod næsen
powder : er fuld Farve i hele brynet , kan laves soft , medium og full shading
Ideel til dig som er vant til at tegne dine bryn relativt markant op til dagligt og som ønsker at opnå et lignende look uden nødvendigvis at skulle tegne dem op. Er ligeledes god til ALLE hudtyper, som holder dårligt på farve og dem som ikke ønsker at skulle genopfriske brynene ofte.

Læber

3D :

3D læber er en avanceret læbe behandling-som Nanna lærte på masterclass. af Agnes Permanent maj 2020 .

Her bruges typisk 3 farver , der vil skabe en mere markeret læbekant & hjørner og fade inde i midten , her bruges evt en lysere tone !

Velvet / Hollywood lips :

VELVET / HOLLYWOOD LIPs 

Giver dig et fulddækkende resultat i en lækker velour look , blødt , naturlig resultat .

Adskiller sig fra 3D læber ved at der ved velvet teknik tilføres meget mere pigment , på hele læben og mere tæthed

Vippe fortætning : 

Den mest naturlige pigmentering mellem vipper .

Vippefortætning er en fin liner kun imellem vipperne , den ville kunne ses når du har mascara på

MEGET naturlig, vil gøre at dine vipper synes fyldigere samt du fremstår frisk og vågen

Classic eyeliner : 

Classic eyeliner er en fin eyeliner, til dig der går med det dagligt og ønsker slippe for at tegne eyeliner

Latino eyeliner :  

En stærk, smal eyeliner med fin “wing “

Designet og tilpasset dit øje

Generel information til det fleste af pmu behandlinger:

Behandlingen starter med du får bedøvelsescreme på samt udleveret skriftlig information.

Dernæst optegnes form og design udfra nogle bestemte regler ( vi går altid efter at skabe naturligt look og perfekt form

Du skal godkende formen og farven inden opstart

Så udføres selve behandling og du kan slappe af og få udfør permanent makeup i verdensklasse kvalitet

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk