Vipper & Bryn

Bryn og vipper hos PNNB

Hos PNNB, anvender vi de nyeste teknikker til at lave, flotte øjenvipper med Eyelashes Extensions, Lash Lift og Brow styling. Det store udvalg giver os mulighed for at tilbyde vores kunder lige præcis det, de har behov for. Hos PNNB er vi alle certificerede Lash Stylister og har specialiseret os indenfor de forskellige teknikker fra hele verden rundt, Lash inc England, PNNB lashes global, Dlux professional Italy , Nova lash sverige, Bellalash Danmark, Lamination og Blink Lash fra Lash Bar og mange flere lande.

Erfaring i øjenvipper med eyelash extensions

Vi har lavet eyelashes extensions siden 2012, derfor kan vi sikre vores kunder det flotteste og mest holdbare øjenvippe resultat.
Derudover har vi vores egne professionelle Eyelashes Extensions produkter som også er ISO 10993-5 godkendt.

Inden vi laver Eyelashes Extensions på dig, bliver du guidet igennem de forskellige typer af vipper vi kan tilbyde dig og der vil selvfølgelig blive taget udgangspunkt i dine naturlige øjenvippers størrelse og hvad de kan bære.

Vi har forskellige curls, og længder fra 5-14mm, samt 5 forskellige tykkelser. Det er også muligt at få Lash Art, som er farvede øjenvipper, glitter vipper eller vipper med sten. Vi benytter dog den tykkelse som passer bedste til dig, og det plejer at være 0.10- 0.15mm til single/classic lashes og 0.05 – 0.07 til vores volume lashes.

Hvordan forgår en Enkeltvis vippe påsætning hos PNNB?
Du ligger på en briks med lukkede øjne under hele påsætningen.
Først bliver hele øjenområdet renset grundigt så dine øjenvipper er helt rene.

Derefter påsættes en lækker eye gel patch som indeholder vitaminer og virker dejligt afkølende. Eye gel patchen sættes på dine nederste vipper så de bliver isoleret fra dine øvre øjenvipper. Derefter er kan processen af Eyelashes Extensions påbegyndes.

De kunstige vipper vil så blive sat på ca 90% af dine natur vipper, én efter én. (ca 100- 150 stk på hvert øje)
Det tager omkring 1,5 til 2 timer for et fuldt sæt Eyelashes Extensions og vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare og skånsomme lim på markedet.

Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2 uger.

For at beholde disse smukke øjenvipper anbefaler vi en opfyldning ca. hver 3-4 uge . Ønsker man sine Eyelashes Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. (fjern ALDRIG selv vipperne, da dette kan lave stor skade på dine egne øjenvipper)

Hvad er Volume Lashes?
PNNB Volume Lashes er et mere fyldigt look, mere volume og meget mere wauw effekt. Er du træt af at kæmpe med mascara der enten løber, klumper eller bare ikke giver dig det fyldige look du ønsker? Så skal du prøve Volume Lashes ! Du kan sagtens have volume lashes uden, at den kan blive for meget fyldigt til dig, du kan vælger mellem Soft, Volume eller Mega Volume Lashes, alt efter dit behov.

Volume Lashes er også kendt som 3D, 4D, “russisk volume lashes” med mere. Det er den nyeste teknik indenfor Eyelashes Extensions. Denne metode laves efter en russisk teknik.

PNNB er en af de første saloner i Danmark der tilbød denne teknik, efter at have være i Estland for at lære teknikken. Mary, PNNBs indehaver er godkendt eyelashes extensions lærer og har været speaker og dommer i vippekonkurrencer i udlandet.

Vipperne kan laves i forskellige længder og curve, så alle kan være med. C curve giver et naturligt look med en flot let curve, som er til dig der godt kan lide det naturlige, pæne og klassiske look. D curve er mere dramatisk, og en flot curve der buer mere, det er til dig der godt kan li det mere fyldige og forførende look.

HUSK: Fjern ALDRIG selv dine Extensions vipper, da det kan lave stor skade på dine egne vipper.

BEMÆRK:
Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer efter påsætningen, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Der frarådes også brug af vippebukker og mascara på dine Eyelashes Extensions, da dette vil nedsætte holdbarheden.

Faux Mink
Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte mink vipper, fremstillet af et fleksibelt nylon (syntetisk materiale). Disse syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, de giver et naturligt, silkeblødt og smukt look. Vi har disse syntetiske vipper i alle tilgængelige kurver, længder og tykkelser.

Real Mink Fur
Det er det blødeste, letteste og mest glamourøse vippelook der findes. De er håndlavede og 100% autentiske. Disse ægte mink vipper ser helt naturlige ud, mink vipperne foretrækkes af stjerner som, Jennifer Lopez, Madonna, Kim Kardashian og Heidi Klum. Vipperne er steriliseret og allergivenlige, og der er ikke tilsat kemikalier eller farvestoffer.

Two Tone eller tritone – Color/Rainbow vipper
Man kan sætte ekstra fokus på sine øjne og fremhæve sin øjenfarve med farvede EyelashesExtensions. Disse Two tone/tritone og Rainbow Lashes er syntetiske vipper/faux mink som er sorte ved roden og toner ud i en smuk dæmpet farve. Kan mixes med de sorte Faux Mink vipper og giver et lækkert sofistikeret look. Color/Rainbow er i stærke farver fra rod til spids. Hvis du virkelig skal vise karaktér, giver disse farvede vipper dine øjne et ekstra pift. Mix alle 12 farver, vælg en enkelt farve eller mix med de sorte Faux Mink vipper alt efter ønske og look.

Lash Art – Glitter & Jewels lashes
Disse syntetiske vipper kan fås i flere farver og kan påsættes enkelte vipper for en diskret glitter effekt. Glitter Lashes er perfekt til fest og får virkelig dine øjne til at funkle. Jewels Lashes er swarowski sten, som også kan fås i flere farver, sæt en enkelt eller et par stykker på hvert øje, de er smukke og kan bruges til hverdag og fest.

BROWS – Brow Styling & Brow Extensions
Idag er Brow Styling blevet et must have for de fleste af os kvinder. Vores bryn er så vigtigt et redskab til hvordan vi kan udtrykke os. Derudover er det også blevet på mode at have et pænt og velplejet bryn. Derfor er Brow Styling for alle.

Den perfekte løsning uanset om du bare har brug for en bedre brynsform eller har behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. Brow Styling hos PNNB inkluderer en konsultation, skøn fugtgivende øjenmaske, brynsopmåling med udgangspunkt i øjen- og ansigtsform, farvning og tilretning af bryn (voks, saks og pincet) inkl. en plejende efterbehandling med serum/creme & vi guider dig i hvordan vi afslutter med Kelley Baker brynsmakeup (highlight, powder/pencel samt Brow gel). Du får smukkere, bedre definerede og mere velformede bryn end du nogensinde før har oplevet før med PNNBs Brows Styling.

(Varighed ca. 1 time).

Brow fix / bryn ret
Brow fix er til dig som f.eks gerne vil undgå farvning og makeup delen af brynene
Denne behandling indeholder en konsultation om din brynsform, vi laver en opmåling af dine bryn, du får en plejende fugtgivende øjenmaske. Brynene trimmes, vokses & tilrettes og afsluttes med pleje.

(UDEN FARVE OG MAKE UP) (Varighed ca. 45 minutter).

Brow grooming for men
Brow Grooming er for mænd, og indeholder det samme som et Brow Fix, dog en tilretning udarbejdet til mænd, som giver et clean og velplejet look, men også et meget naturligt look.

Varighed ca. 30 minutter.

Brow extensions

Brow Extensions er påsætningen af enkelte syntetiske hår, sat direkte på huden eller brynshåret, for at skabe et 3-dimensionelt øjenbryn. Det er en professionel, fleksibel og nem forskønnende behandling, hvor man kan få lavet et individuelt bryn, som kan tilpasses til alle kunders behov. Påsætningen kan tilkøbes til en brow stying eller være en behandling for sig. Det er muligt med Brow Extensions teknikken at få lavet et naturligt og enkelt look eller et mere intenst og fyldigt bryn – DU kan selv bestemme!

Brow Extensions holder mellem 2 dage og 3 uger, men de fleste holder gennemsnitligt 1 – 1,5 uger, det kommer an på hvor meget det bliver belastet og din huds olieproduktion, som varierer meget fra person til person.

Der findes forskellige farver og længder i disse Brow Extensions. Sammen designer og udvælger de perfekte materialer til netop dig.

Hos PNNB tilbydes der et BrowBoost denne behandling varer ca 30 minutter.
Eller et Brow Re-Construct og denne behandling varer ca 1 time.

Lash Lift – Permanent vippebuk
Lash Lift er til dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volume, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger.
Et nyt Lash Lift anbefales dog ca hver 4-5 uge for at holde det optimale resultat. Dette anbefales da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt de “gamle” vipper afstødes dagligt.

Hvordan foregår et Lash lift
Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres.
Evt. farves ens egne vipper under denne behandling for mere synligt resultat.
Når dette er gjort frigøres vipperne fra silikoneformen og renses for gel/ farve og der påføres en nærende og plejende vippeolie, som lukker skællaget og du får dermed den sundeste behandling for dine vipper. Lash Lift kan bestilles med eller uden farve.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle få vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt Lash Lift straks efter, men at der afventes minimum 3 uger før processen gentages.
Der er dog stadig ingen garanti på at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen. Og heller ikke vippebukker, da vipperne kan knække ved det.

Hvad er lamination? 

Laminering af øjenvipper er en særlig behandling indeholdende ingredienser baseret på keratin. Blandingen trænger dybt ind i hårene og øger øjenvipperens længde og tykkelse. Efter behandlingen vil dine vipper se mørke, glansfulde og naturlige ud.

Keratinen arbejder i to retninger.

1. Øjenvipper bliver mere attraktive, samtidig med at hvert hår styrkes ved hjælp af specielle aktive stoffer

2. Tæthed og volumen efter den første behandling øges med mindst 30%

Behandlingen kan bruges på alle typer øjenvipper.

I forhold til Eyelash Extensions, kan du fortsætte din normale hverdag efter en behandling med lamination. Du kan gå i fitness, sauna, tage bad etc. lige efter afsluttet en behandling.

 

Priser

Eyelash extension nyt sæt

Single/Classic lashes 1095,-
Soft volume lashes 1195,-
Hydrid eyelash extension 1195,-
Volume lashes/ Russian volume lashes 1295,- 
Mega volume lashes – dramatisk look 1395,- 

Eyelash extension opfyldninger

Single lashes – lille 45min 410,-
Single lashes – mellem 60 min 510,-
Single lashes – stor 75min 615,-
Volume lashes – Mini 45 min 460,-
Volume lashes – lille 60min 560,-
Volume lashes – Mellem 75 min 660,-
Volume lashes – Stor 90 min 760,- 
Hydrid Lashes – lille 60 min 545,-
Hydrid Lashes – mellem 75 min 645,-
Hydrid lashes – Stor 90 min 745,-

Aftagelse af vipper – I forbindelse med et nyt sæt

Eyelash extension 199,-
Buket lashes 299,-

 

Tillæg

Sten lashes pr. Stk. 15,-
Colour lashes 100,-
Glimmer lashes pr. Stk. 10,-

 

Vipper og bryn

Ret af bryn 145,-
Ret og farve af bryn 225,-
Farvning af bryn 145,-
Bryn og Vippe styling 499,-
Farvning af vipper 145,-
Farve bryn og vipper og ret bryn 325,-
Voks overlæbe eller hage 125,-
Signature LASH LIFT & BROW LAMI KOMBI by S. 975,-

 

Brows styling

Bryn Styling (voks, tilretning, trimning & inkl. bryn farve/make up) 350,-
Bryn Fix (voks, trimning, tilretning) 199,-
Bryn for mænd (voks, trimning, tilretning) 199,-
Brow lamination UDEN farve inkl plejende behandling af bryn 525,-
Brow lamination MED farve inkl plejende behandling af bryn 575,-
Henna Brows 575,-

 

Lash lift

Lamination 550,-
Lash lift 399,-
Lash lift og farve vipper 475,-
Lash lift UDEN farve afsluttes med en plejende vippekur 525,-
Lash lift MED farve (gælder også de nederste vipper hvis ønskes) afsluttes med en plejende vippekur 575,-

 

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk