Holdbare eyelash extensions nær Vesterbro – PNNB på Frederiksberg

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper, der fremhæver dine øjne og understreger din personlige stil? Hos PNNB på Frederiksberg er vi eksperter i eyelash extensions af høj kvalitet – her kan du glæde dig over faglighed, viden og dedikation. Vi brænder nemlig for at give dig den bedste oplevelse med god og personlig kundeservice samt et smukt resultat, der kan holde i helt op til fem uger. Eyelash extensions nær Vesterbo? Så er PNNB det fornuftige valg!

Du er velkommen til at bestille tid på telefon +45 42 20 32 98 eller via bookingformularen her på siden. Du kan også kigge direkte ind i vores hyggelige og indbydende klinik på Peter Bangs Vej 74, st. 2 på Frederiksberg. Her kan du parkere foran klinikken, ligesom at bussen kører dig lige til døren.

Få lange, buede øjenvipper med eyelash extensions nær Vesterbro

Med vores populære single eyelash extensions slipper du for at lægge mascara dagligt, da dine vipper altid vil fremstå lange, buede og markerede. Du kan altså se frem til at kunne sove lidt længere om morgenen, altid være klar til et møde på arbejdet, og når weekendens bytur nærmer sig, kan du lade mascaraen blive hjemme. Vores single eyelash extensions understreger dine naturlige skønhed, og vi sørger naturligvis for at tilpasse produktet, så det passer til dig.

Stort udvalg af eyelash extensions – Volume lashes & single eyelash extensions

Hos PNNB har vi eyelash extensions nær Vesterbro for enhver smag. Vi har både extensions for dig, der ønsker et klassisk look, der kan gå til alle lejligheder, og for dig, der gerne vil have et mere dramatisk look. Uanset hvilken løsning du vælger, får du et langtidsholdbart resultat, der markerer dine øjne og som giver selvtilliden et boost.

Skal vi hjælpe dig med eyelash extensions nær Vesterbro af den bedste kvalitet? Så bestil tid hos PNNB – vi lover dig, at du kan se og mærke en forskel. På gensyn i klinikken!

Sidebar

Det siger vores kunder

Heidi Grøndahl
Fik for noget tid siden lavet lashlift af Tascha, som var virkelig sød og dygtig! Dog synes jeg det lignede det ikke så lige ud på begge øjne. Jeg skrev til Tascha, og hun var så sød at tilbyde jeg fik en ny tid uden beregning. Dette synes jeg bare er mega god stil, og jeg har i det hele taget kun oplevet god service, og har nu fået lavet mine øjenvipper igen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan kun anbefale at få lavet lashlift her hos Tascha. - Heidi Grøndahl
Rebekka Wøldicke Rossen
Mary er, (efter min mening) Danmarks bedste negletekniker. Normalt skal jeg altid lige hjem og file efter osv., men det sker bare ikke med hende. Formen er perfekt, holdbarheden kan slet ikke sammenlignes med andre steder. Intet lift, ingen knækkede negle i over tre år. Hun har mine varmeste anbefalinger. - Rebekka Wøldicke Rossen
Mille Falk
Jeg fik lavet de fineste naturlige negle af Nanna, de har holdt helt utrolig godt. Der er god service i klinikken, og de er super profesionelle. Har helt sikkert fundet mit nye negle sted – 5 stjerner er vidst ikke nok! Kan helt sikkert anbefale denne negle salon. - Mille Falk